Werkgebied

Kantoorinrichting

Een goed ingericht kantoor kan bijdragen aan een goede werksfeer, hogere productiviteit en een verzorgd uiterlijk van uw kantoorpand. Scheffer kantoor- en projectinrichting BV weet als geen ander hoe dit gerealiseerd kan worden, wij ontzien u van a tot z zodat u zich weer bezig kan houden met dat gene dat belangrijk is. Bent u benieuwd wat wij voor uw kantoor kunnen betekenen, neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en onze mogelijkheden.

Onderwijs- en zorginstellingen

Ook voor onderwijs- en zorginstellingen kunnen wij veel betekenen. Wij hebben regelmatig klanten uit deze branche en begrijpen wat er van ons verwacht wordt als het gaat om interieurinrichting. De inrichting moet een hoge functionaliteit en duurzaamheid hebben en hiernaast moet het interieur ook een bepaalde rust uitstralen. Voor projectinrichting in het onderwijs en de zorg bent u bij Scheffer uw partner in Enschede aan het juiste adres.

Overheidsinstellingen

Scheffer kantoor- en projectinrichting is ook uw betrouwbare partner als het gaat om het inrichten van overheidspanden. Dankzij jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u op dit gebied ook volledig ontzien. Informeer naar de mogelijkheden voor kantoormeubilair op maat.

WAAROM SCHEFFER KANTOORINRICHTING

PROFESSIONEEL EN BETROUWBAAR

TOPKWALITEIT

ALLES VOOR EEN GLIMLACH

Bel nu voor een vrijblijvende afspraak

Kantoormeubelen Twente

Wij zijn er voor zowel de turn-key inrichtingen als de losse elementen die u kan vinden in een kantoor. Wij snappen het effect dat bepaalde elementen als een vergadertafel, stoel of bureau kan hebben op de productiviteit, concentratievermogen, creativiteit en de algemene sfeer binnen een onderneming. Hieronder kunt u diverse voorbeelden van kantoormeubilair vinden die wij door de jaren heen hebben mogen realiseren. 

Wij leveren kantoormeubelen in heel Twente en voornamelijk in Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Oldenzaal en Almelo. Ons werkveld is zeer breed en bij Scheffer kunnen we door heel Nederland passende oplossingen bieden voor uw kantoorinrichting.

null

Vergadertafels

 

 

null

Kantoorbanken

 

 

null

Bureau's

 

 

null

Archiefkasten

 

 

Sluit Menu
WhatsApp chat