Zwart wit kantoor

Kantoorinrichting Haaksbergen

Scheffer kantoorinrichting in Enschede is uw partner in de hele regio van Twente. U kunt bij ons terecht voor kantoorinrichting voor zowel kantoren, scholen en meer. Voor complete kantoormeubilair als ook losse elementen die u kan vinden in een (zakelijk) interieur als: archiefkasten, schoolbanken en vergadertafels is Scheffer u van dienst. Ons klantenportfolio bestaat uit diverse bedrijven, scholen en overheidsinstellingen verspreid over Oost-Nederland en daarbuiten. Wij weten wat er van ons verwacht wordt en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Wat kunt u van ons verwachten?

Er zijn een aantal spaarpunten die wij meenemen naar elk project, de belangrijkste hierbij zijn service, kwaliteit en ontzorging. Geen snelle verkooppraat, juist eerlijk en deskundig advies waar u daadwerkelijk wat mee kan. Bij ons kunt u alle kanten op wat betreft kantoorinrichting, vergadertafel tot bureaustoel, Scheffer in Enschede regelt het.

Werkwijze

Wij voorzien u graag van helder en passend interieuradvies in uw situatie en horen graag uw wensen ten opzichte van uw interieur. Vervolgens gaan wij voor u bezig en kunt u van ons een goed onderbouwde offerte en prijs verwachten. Na de gunning worden de verschillende onderdelen van het kantoor of schoolinterieur besteld en maken wij met u een planning voor de levering en installatie.

Nadat alles netjes is afgewerkt en goed op zijn plek staat, is het bij ons nog niet afgelopen. Wij laten u, uw medewerkers, collega’s of andere gebruikers graag kennis maken met eventuele gebruiksinformatie en zitinstructies. Na een aantal weken, waarin u heeft kunnen wennen aan de nieuwe situatie, komen wij nogmaals bij u langs om te controleren of alles nog steeds naar wens is.

Kantoorinrichting op maat

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons zowel telefonisch bereiken via  053-4836310 of een mailtje sturen naar: info@schefferkantoorinrichting.nlWij komen ook graag bij u langs op uw kantoor, school of andere ruimte voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij vertellen wij u graag meer over onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact Formulier


Dé interieurspecialist van Twente

Wij zijn te vinden aan het Capitool in Enschede. Vanuit Haaksbergen zijn wij zeer makkelijk en vlot te bereiken. U kunt de borden richting de universiteit van Twente volgen waar u vervolgens afslaat ter hoogte van de Auke Vleerstraat. Capitool is een zijstraat die grenst aan de Auke Vleerstraat. U kunt on vinden ter hoogte van nummer 50. Wij adviseren u wel vooraf even bellen of te mailen, zo weet u zeker dat u niet voor een dichte deur staat.

Sluit Menu
WhatsApp chat