Zwart wit kantoor

Service & advies kantoorinrichting

Al meer dan 25 jaar verzorgen we bij Scheffer Kantoor- en Projectinrichting BV diverse soorten inrichtingen voor bedrijven in Twente. Onze kracht ligt in een persoonlijk advies en maatwerk door met gerenommeerde fabrikanten samen te werken. Wij kunnen u op diverse gebieden helpen om uw pand de professionele uitstraling en bijbehorende service te geven die het verdient.

Scheffer uw adviseur in kantoorinrichting

Ons portfolio is in de laatste jaren enorm gegroeid dankzij de mooie projecten die wij hebben mogen realiseren voor diverse klanten. We werken voor zowel scholen, bedrijven en overheidsinstellingen in heel Nederland. En we richten ons speciaal op de Twentse bedrijven. Van kleine projecten als grootschalige projecten, wij kunnen u een complete kantoorinrichting leveren en installeren. Van 1 bureau tot een complete kantoorinrichting. Wij leveren naast de meubelen bijbehorende service zoals een gebruiksinstructie en een zitinstructie voor uw personeel.

Bij Scheffer, uw vertrouwde partner in Enschede, kunt u altijd terecht. Wij staan bij al onze projecten garant voor:

  • Heldere service
  • Van A tot Z meedenken, oplossing bieden
  • Volledige ontzorging
  • Instructie voor alle medewerkers
  • Evaluatie na levering
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Vraag nu vrijblijvend naar onze service

Wij komen voor een vrijblijvend adviesgesprek graag langs bij u op locatie, dat is onze service. We bespreken graag al uw wensen wat betreft uw kantoor- of projectinrichting. Alles is mogelijk en we beschikken over verschillende leveranciers om u van duurzame kantoormeubelen te voorzien. Bel ons op onderstaand telefoonnummer of plan een vrijblijvend adviesgesprek in via het contactformulier. Wij zijn u graag van dienst nu of in de toekomst.

Contact Formulier


Sluit Menu
WhatsApp chat