Zwart wit kantoor

Kantoorinrichting Hengelo

Scheffer is uw Enschedese partner die klanten in de hele regio al mogen hebben bedienen met school-, project of kantoorinrichting in Hengelo. U kunt bij ons zowel terecht voor complete turn-key inrichtingen als de losse elementen die u kan vinden in een (zakelijk) interieur als: archiefkasten, schoolbanken en vergadertafels. Ons klantenportfolio bestaat uit diverse bedrijven, scholen en overheidsinstellingen verspreid over Oost-Nederland en daarbuiten. Voor kantoormeubelen in Hengelo bent u bij ons aan het juiste adres!

Er zijn een aantal spaarpunten die wij meenemen naar elk project, de belangrijkste hierbij zijn service, kwaliteit en ontzorging. Geen snelle verkooppraat, juist eerlijk en deskundig advies waar u daadwerkelijk wat mee kan. 

Werkwijze

Hiermee begint het ook allemaal bij ons, wij voorzien u graag van helder en passend advies in uw situatie en horen graag uw wensen ten opzichte van uw interieur. Vervolgens gaan wij voor u bezig en kunt u van ons een goed onderbouwde offerte en prijs verwachten. Na de gunning worden de verschillende onderdelen van het kantoor of klasinterieur besteld en maken wij met u een planning voor de levering en installatie.

Nadat alles netjes is afgewerkt en goed op zijn plek staat, is het bij ons nog niet afgelopen. Wij laten u, uw medewerkers, collega’s of andere gebruikers graag kennis maken met eventuele gebruiksinformatie en zitinstructies. Na een aantal weken, waarin u heeft kunnen wennen aan de nieuwe situatie, komen wij nogmaals bij u langs om te controleren of alles nog steeds naar wens is.

Gerealiseerd

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons zowel telefonisch bereiken als via het contactformulier of de mail. Ondertussen kunt u op onze website meer lezen over ons werkgebied en de projecten die wij al hebben mogen realiseren. Wij komen ook graag bij u langs op uw kantoor, school of andere ruimte voor een vrijblijvend gesprek. Hierbij vertellen wij u graag meer over onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact Formulier


Dé interieurspecialist van Twente

Wij zijn te vinden aan het Capitool in Enschede. Vanuit Hengelo zijn wij zeer makkelijk en vlot te bereiken. U kunt de borden richting de universiteit van Twente volgen waar u vervolgens afslaat ter hoogte van de Auke Vleerstraat. Capitool is een zijstraat die grenst aan de Auke Vleerstraat. U kunt on vinden ter hoogte van nummer 50. Wij adviseren u wel vooraf even bellen of te mailen, zo weet u zeker dat u niet voor een dichte deur staat.

Sluit Menu
WhatsApp chat