Zwart wit kantoor

Assortiment

Al meer dan 25 jaar verzorgen we bij Scheffer Kantoor- en Projectinrichting BV diverse soorten inrichtingen voor bedrijven in Twente. Onze kracht ligt in een persoonlijk advies en maatwerk door met gerenommeerde fabrikanten samen te werken. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige kantoormeubelen om uw pand de professionele uitstraling te geven die het verdient.

Kantoorinrichting Enschede

Ons portfolio is in de laatste jaren enorm gegroeid dankzij de mooie projecten die wij hebben mogen realiseren voor diverse klanten. We werken voor zowel scholen, bedrijven en overheidsinstellingen in heel Nederland. We richten ons speciaal op de Twentse bedrijven, omdat onze roots hier liggen. Van kleine projecten als grootschalige projecten, wij kunnen u van interieuradvies op maat voorzien. Bij ons kunt u een loungebank voor op kantoor bestellen, of een complete kantoorinrichting met ergonomische zit sta bureaus.

Bij Scheffer, uw vertrouwde partner in Enschede, kunt u altijd terecht voor de volgende kantoormeubelen:

  • Loungebanken
  • Zit sta bureaus
  • Diverse kantoorbureau’s
  • Bureaustoelen
  • Vergadertafels
  • Archiefkasten

Zitmeubilair op maat

Voor zitmeubilair op maat komen wij graag bij u langs op locatie, dat is onze service. We bespreken graag al uw wensen rondom de kantoorinrichting. Alles is mogelijk en we beschikken over verschillende leveranciers om u van duurzame kantoormeubelen te voorzien. Wij geven bij alle zitmeubilair ook een zitinstructie voor alle medewerkers. 

Bel ons op onderstaand telefoonnummer of plan een vrijblijvend adviesgesprek in via het contactformulier. Wij zijn u graag van dienst nu of in de toekomst.

Contact Formulier


Sluit Menu
WhatsApp chat