De essentie van een degelijke vergadertafel

De vergadertafel, de één kan er niet genoeg van krijgen om er aan te zitten en de ander vermijdt hem liever. Desondanks is de vergadertafel één belangrijk element in de totale bedrijfsvoering van een onderneming. Een degelijke vergadertafel en de totale ruimte waarin de communicatie plaatsvindt heeft directe invloed op de creativiteit, concentratievermogen en adaptie vermogen van u en uw werknemers. Bij Scheffer verstaan wij dit maar al te goed en leveren wij niet alleen een vergadertafel maar ontzien wij u van A tot Z in het proces.

Elke organisatie is uniek en zo is elke vergadertafel ook uniek. Wij gaan samen met u kijken naar wat uw wensen en ideeën zijn en gaan samen voor de beste oplossing. Hierbij nemen wij u mee door de vier stappen die wij altijd volgen wanneer we een project aangaan: proef, inventarisatie, levering en evaluatie. Hiernaast kunt u een greep van de vergadertafels bekijken die wij in de loop van de jaren hebben mogen realiseren voor onze klanten.

Vanuit ons kantoor in Enschede voorzien wij u graag van het beste advies op het gebied van vergadertafels, bureaustoelen, banken en alles waarmee wij het interieur van uw kantoor in topconditie kunnen brengen. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u van alles over de mogelijkheden met betrekking tot uw kantoormeubilair.

Ook zo’n gave vergadertafel op kantoor? Neem dan contact op met Scheffer Kantoorinrichting in Enschede.

Sluit Menu
WhatsApp chat