Zit sta bureau

Een degelijk en ergonomisch verantwoord bureau is één van de belangrijkste elementen van een werkplek. Het is de plek waar ideeën worden geboren en belangrijke taken worden verricht binnen het bedrijf. Een kwalitatief en hoogwaardig zit sta bureau is de ergonomische oplossing voor veel nek- en rugklachten. Steeds meer medewerkers krijgen last van klachten door een verkeerde werkhouding. Bij Scheffer in Enschede kunnen wij u zit sta bureaus aanbieden voor diverse soorten werkruimtes. Een verstelbaar bureau kan op alle hoogtes worden aangepast aan de werkhouding. Een aantal van deze verstelbare bureaus kunt u in de slider rechts aanschouwen.

Bureau op maat

Om de meest voorkomende nek- en rugklachten te kunnen voorkomen is het van belang dat zowel de bureaustoel als het bureau ergonomisch verantwoord zijn. Als u nagaat dat een gemiddelde kantoormedewerker tot wel 8 uur per dag aan dit bureau zit. Bij Scheffer begrijpen we dit belang en bieden wij u op maat gemaakte zitinstructies aan bij levering van de bureaus en stoelen. Elk individu heeft namelijk andere wensen en eisen ten opzichte van een bureau. Daarom leveren wij veelal een elektrisch verstelbaar bureau. Met een zit sta bureau heeft de medewerker de optie om zowel zittend als staand te werken. Met een verstelbaar bureau weet u de medewerkers zeker tevreden te houden.

Dé specialist in zit sta bureaus van Enschede

Met de combinatie van kwalitatief hoogwaardige zitmeubilair en zit sta bureaus creëert u een comfortabele werkplek. Wij denken graag met u mee over uw wensen ten opzichte van uw ideale werkplek. Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de mogelijkheden van sta-werkplekken of wilt u uw werkplekken inrichten volgens de richtlijnen van het nieuwe werken? Laat het ons weten en wij gaan samen met u kijken naar de mogelijkheden in uw bedrijf. U kunt ook bij ons langskomen in Enschede om de nieuwste zit sta bureaus te testen.

Benieuwd naar de oplossingen die wij u kunnen bieden op het gebied van kantoormeubilair? Neem dan snel contact op!

Sluit Menu
WhatsApp chat