Scheffer, uw partner voor projectinrichting in het onderwijs

Projectinrichting Onderwijs

Als projectinrichter voor scholen hebben wij al verschillende scholen en onderwijsinstellingen mogen helpen aan een nieuw interieur. Aangepast schoolmeubilair voor scholen in Enschede, Hengelo, Almelo en in de omgeving van Twente. Dit varieerde van turn-key projecten als mede inrichtingen en leerling meubilair. Uiteraard is schoolmeubilair meer dan alleen tafels en stoelen. Voor een prettige werk- en leeromgeving zijn de ruimtes als de personeelskamer, IB-ruimte, RT-ruimte en directiekamer eveneens zo belangrijk.

Elke school is anders en heeft ook andere wensen en ideeën ten opzichte van hun inrichting. Heeft u al enkele voorbeelden of ideeën die u aanspreken of staat u er volledig blank in? Wij helpen u graag verder om inspiratie op te doen en zoeken samen met u naar de meest geschikte oplossing voor jullie school. 

Maatwerk

Dit houdt in dat wij volledig voor maatwerk gaan en ons aanbod aanpassen aan uw situatie. Dus of u nou op zoek bent naar nieuwe kasten voor uw personeelskamer, stoelen voor groep 1 t/m 8 of als de personeelskamer een nieuwe inspirerende look mag krijgen. Wij denken niet alleen met u mee, wij doen dit uiteraard ook op een kostenbewuste manier. Want veelal zijn in de onderwijsbranche de budgetten niet altijd oneindig. Wij bieden graag voor elke vraag een passend aanbod.

Aangepast schoolmeubilair Enschede

Elk kind heeft recht op het ongestoord onderwijs waarin ze kunnen schrijven, rekenen en knutselen. Het is dan niet de bedoeling dat deze energie verloren gaat aan verkeerd zitten. Een juiste combinatie van (aangepaste) stoel en tafel kan hierbij dan de oplossing bieden. Het schoolmeubilair moet namelijk voor iedereen een veilig en vertrouwd gevoel creëren. Dankzij jarenlange ervaring kennen wij dit soort situaties en weten we precies wat er van ons verwacht mag worden. Namelijk volledig maatwerk toepassen en ons plan aanpassen aan uw wensen en situatie.

Wij zijn de projectinrichter voor het onderwijs en helpen ook uw onderwijsinstelling graag verder! Voor meer informatie of inspiratie voor uw inrichtingsplannen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact Formulier


Wij hebben al mogen samenwerken met

Sluit Menu
WhatsApp chat