Onze visie

Scheffer Kantoor- en Projectinrichting BV is het bedrijf voor uw kantoorinrichting. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij een professionele speler op het gebied van kantoor- en project-inrichting. Onze kracht is een no-nonsens aanpak waarbij de klant centraal staat van begin tot eind.

Onze visie is dat wij u een totaal oplossing laten zien, met als doel u volledig te ontzorgen. Het idee hierachter is simpel namelijk de klant moet tevreden zijn. Het begint met een vrijblijvend gesprek waarna wij u graag voorzien van een deskundig maar vooral eerlijk advies. Laat ons uw wensen weten en samen met u gaan we kijken naar de beste oplossing voor u en uw organisatie.

Heldere afspraken maken en nakomen, daarbij is natuurlijk een goede service onontbeerlijk. Nadat uw wensen kenbaar zijn komen wij met een goed onderbouwde offerte en prijs. Wanneer  de opdracht aan ons is gegund gaan wij de goederen bestellen en maken voor u een planning m.b.t. levering en installatie.

Na installatie is het bij ons nog niet afgelopen, wij voorzien de mensen op de werkplek van de juiste gebruiksinformatie en zitinstructie. Na een aantal weken komen wij bij u terug om een en ander te evalueren zodat wij met een glimlach bij u terug mogen komen.   

Nieuwsgierig?

Schroom niet te bellen of te mailen.

U bent van harte welkom.

Gert-Jan Scheffer.

Contact Formulier


WAAROM SCHEFFER KANTOORINRICHTING

PROFESSIONEEL EN BETROUWBAAR

TOPKWALITEIT

ALLES VOOR EEN GLIMLACH

Bel nu voor een vrijblijvende afspraak

Leveranciers

Wij hebben het recht om te werken met de leveranciers die u hiernaast kunt zien. Dit zijn A-klasse leveranciers die bekend staan om hun kwalitatief hoogwaardige producten met een lange levensduur. De leveranciers die u hiernaast ziet zijn slechts een greep uit onze totale portfolio, wij kijken namelijk per project wat de beste leveranciers kunnen zijn en bespreken dit uiteraard met u.

Heeft u vragen over één van onze leveranciers of onze werkwijze, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Sluit Menu