Onze visie

Scheffer Kantoor- en Projectinrichting BV is het bedrijf voor uw kantoorinrichting in Twente. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij een professionele speler op het gebied van kantoor- en projectinrichting. Onze kracht is een no-nonsens aanpak waarbij de klant centraal staat van begin tot eind.

Waar wij voor staan

Onze visie is dat wij u een totaal oplossing laten zien, met als doel u volledig te ontzorgen. Het idee hierachter is simpel namelijk de klant moet tevreden zijn. Het begint met een vrijblijvend gesprek waarna wij u graag voorzien van een deskundig maar vooral eerlijk advies. Laat ons uw wensen weten en samen met u gaan we kijken naar de beste oplossing voor u en uw organisatie. Wij staan voor service en kwaliteit en leveren kantoormeubelen op maat.

Service op maat

Heldere afspraken maken en nakomen, daarbij is natuurlijk een goede service onontbeerlijk. Nadat uw wensen kenbaar zijn komen wij met een goed onderbouwde offerte en prijs. Wanneer  de opdracht aan ons is gegund gaan wij de goederen bestellen en maken voor u een planning met betrekking tot de levering en installatie.

Na installatie is het bij ons nog niet afgelopen, wij voorzien de mensen op de werkplek van de juiste gebruiksinformatie en zitinstructie. Na een aantal weken komen wij bij u terug om een en ander te evalueren zodat wij met een glimlach bij u terug mogen komen.   

Dé specialist voor al uw kantoor wensen

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom niet om te bellen naar 053-4836310, ons een Whatsapp te sturen via de button rechts onderin of te mailen info@schefferkantoorinrichting.nlU bent van harte welkom om al uw wensen omtrent kantoorinrichting bij ons in Enschede te komen bespreken. De koffie staat altijd klaar!

Contact Formulier


WAAROM SCHEFFER KANTOORINRICHTING

PROFESSIONEEL EN BETROUWBAAR

TOPKWALITEIT

ALLES VOOR EEN GLIMLACH

Bel nu voor een vrijblijvende afspraak

Leveranciers

Wij hebben het recht om te werken met de leveranciers die u hiernaast kunt zien. Dit zijn A-klasse leveranciers die bekend staan om hun kwalitatief hoogwaardige producten met een lange levensduur. De leveranciers die u hiernaast ziet zijn slechts een greep uit onze totale portfolio, wij kijken namelijk per project wat de beste leveranciers kunnen zijn en bespreken dit uiteraard met u.

Heeft u vragen over één van onze leveranciers of onze werkwijze, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Sluit Menu
WhatsApp chat