Kantoorinrichting Enschede

Dankzij onze jarenlange ervaring in inrichtingen hebben wij al voor diverse klanten een nieuw interieur verzorgd. Een kleine greep uit onze klantengroep: Nederlands Openlucht Museum, Onderwijscentrum Het Roessingh, Gemeente Losser, Bevolkingsonderzoek Oost, Saxion, PCPO scholen, Ropeblock, Saxion studentenhuisvesting, Rijksgebouwendienst, De Kok accountancy, Oxilion, Stichting Lima scholen, Attendiz scholen en de onderwijsspecialisten.

Wij zijn hier natuurlijk erg trots op en laten een klein deel van ons portfolio dan ook graag in de sliders hieronder en hiernaast aan u zien. In de slider hieronder ziet u een tweetal voorbeelden van de oude situatie naar de nieuwe situatie. Hierbij toont de eerste afbeelding u een compleet gerenoveerd archief. De tweede afbeelding is een project dat wij met diverse partijen hebben mogen realiseren. Een complete buitenruimte is hierbij omgebouwd tot een extra auditorium met diverse nieuwe toepassingsmogelijkheden. 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, schroom dan niet op contact met ons op te nemen via het contactformulier, telefonisch of via de mail. 

Sluit Menu