Zwart wit kantoor

Kantoor schermen

Al meer dan 25 jaar verzorgen we bij Scheffer Kantoor- en Projectinrichting BV diverse soorten inrichtingen voor bedrijven in Twente. Onze kracht ligt in een persoonlijk advies en maatwerk door met gerenommeerde fabrikanten samen te werken. Ook in tijden van crisis leveren we uitsluitend hoogwaardige kantoormeubelen. We leveren nu ook kantoor schermen van plexiglas om de werkplek zo veilig mogelijk in te richten en dat er coronaproof, op 1,5 meter afstand, gewerkt kan worden.

Kantoor schermen van plexiglas

Hiernaast ziet u een verrijdbare vloerwand van Plexio. Deze is gemaakt van hoogwaardig en helder plexiglas. De wand is gemakkelijk in gebruik en kan op verschillende plaatsen in het kantoorpand worden neergezet. Plexio is een wand van 5 mm dik waardoor stabiliteit gewaarborgd is en het gewicht wordt geminimaliseerd. Andere plexiglas wanden (van PVC) zijn grover van structuur en minder hygiënisch, omdat deze wanden onder andere vocht opnemen. De Plexio vloerwand is voorzien van vier rembare wielen. De hoogte van de wand is 200 cm en de breedte is in 100 of 150 cm leverbaar.

Coronaproof kantoor inrichten

Voor kantoor schermen op maat komen wij graag bij u langs op locatie, dat is onze service. We bespreken graag al uw wensen rondom de veiligheid van uw medewerkers en de 1,5 meter afstand. Er zijn schermen om te monteren aan het bureau met 2 klemmen, de Plexio opzetwand, of op een verrijdbaar onderstel. De schermen voor aan het bureau hebben de volgende afmetingen: breedtematen zijn 80 cm, 140 cm, 160 cm en 180 cm, de hoogte is 75 cm.

Bijna alles is mogelijk en we beschikken over verschillende leveranciers om u van duurzame kantoor schermen te voorzien. Wij zorgen er graag voor dat uw kantoor coronaproof wordt ingericht.

Bel ons op onderstaand telefoonnummer of plan een vrijblijvend adviesgesprek in via het contactformulier. 

Wij zijn u graag van dienst ook in tijden van crisis staan wij dagelijks voor u klaar!aatsen

Contact Formulier


Sluit Menu
WhatsApp chat