Zwart wit kantoor

Kantoorinrichting Almelo

Scheffer Kantoorinrichting is dé specialist die klanten in de gehele regio van Twente en omstreken bedienen met school-, project of kantoorinrichting. U kunt bij ons terecht voor zowel complete inrichtingen als de losse elementen die u kunt vinden in een zakelijk interieur zoals: archiefkasten, bureaustoelen en vergadertafels. Ons klantenportfolio bestaat uit diverse bedrijven, scholen en overheidsinstellingen verspreid over Oost-Nederland maar ook daarbuiten. In onze werkwijze staan persoonlijk contact en een oplossingsgerichte werkwijze. Voor elk probleem is er een passende oplossing. 

Wat kunt u van ons verwachten? 

Scheffer Kantoor- en Projectinrichting gevestigd in Enschede staat voor service, kwaliteit en ontzorging. Wij voorzien elk soort kantoor of ruimte van de juiste inrichting naar wens. Het begint bij ons allemaal met eerlijk en deskundig advies waarin uw wensen ten opzichte van uw interieur aan ons kunt overlaten. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag en komen met een goed onderbouwde offerte en prijs. Na goedkeuring van de opdracht worden de kantoormeubelen en goederen besteld en maken wij voor u een planning voor de levering en installatie op locatie. Wij komen de bestelde meubelen installeren op de juiste plaats en gaan niet eerder weg voordat alles naar tevredenheid staat. Wij voorzien uw medewerkers, collega’s of andere gebruikers van uw werkplek graag van gebruiksinformatie en/of zitinstructies.  

Projectinrichting op maat 

Voor alle soorten projectinrichting bent u bij Scheffer in Enschede aan het juiste adres. Wij voorzien kantoren, winkels en scholen van de juiste meubelen. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring in de kantoormeubilair branche kunnen wij u helpen bij uw complete projectinrichting. Door meubelen te leveren met een lange levensduur kiezen wij duidelijk voor duurzaamheid en kwaliteit. Een lang leven van kantoormeubelen is niet alleen goed voor uw portemonnee maar vooral ook voor de natuur. 

Dé interieurspecialist van Twente

Wilt u meer weten over onze aanpak of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek of u bent van harte welkom op ons kantoor in Enschede. Wij zijn dagelijks bereikbaar via 053-4836310 of u kunt een mail sturen naar: info@schefferkantoorinrichting.nl. Heeft u nog vragen? Wij geven eerst passend interieuradvies en u kunt ons tijdens het adviesgesprek op de hoogte brengen van speciale wensen. Wij werken met hoogwaardige materialen en leveren graag passende kantoormeubelen af. 

Contact Formulier


Route vanuit Almelo

Wij zijn te vinden aan het Capitool in Enschede. Vanuit Almelo zijn wij zeer makkelijk en vlot te bereiken. U kunt de borden via de A35 richting Enschede volgen. Via afslag Enschede West rijdt u via de Westerval en de Auke Vleerstraat richting de Universiteit Twente. Na het spoor slaat u bij de rontonde linksaf richting het Capitool. U kunt ons vinden ter hoogte van nummer 50. Wij adviseren u wel vooraf even te bellen of te mailen, zo weet u zeker dat u niet voor een dichte deur staat. 

Sluit Menu
WhatsApp chat