Kantoormeubelen Twente

Wij hebben al diverse klanten in de hele regio Twente mogen verblijden met kantoormeubilair en schoolmeubilair. Van complete turn-key projectinrichting tot aan losse elementen die u terug kan vinden in een kantoor als: bureaustoelen, archiefkasten en vergadertafels. Hierbij gaan wij bij elk project voor een no-nonsens aanpak waarbij de klant van begin tot eind centraal staat. Wij werken vanuit een oplossingsgerichte aanpak en persoonlijke aandacht.

Ontzorgen van A tot Z

Scheffer Kantoor- en Projectinrichting onderscheidt zich van de concurrentie op het gebied van service, ontzorgen en kwaliteit. Verscheidende bedrijven claimen deze aanpak maar bij Scheffer ontzien wij u daadwerkelijk van a tot z. Het begint bij ons allemaal met eerlijk en deskundig advies waarin u uw wensen ten opzichte van uw interieur kunt laten weten. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag en komen met een goed onderbouwde offerte en prijs. Na gunning van de opdracht worden de kantoormeubelen en goederen besteld en maken wij voor u een planning voor de levering en installatie.

Nadat alles netjes op de plek staat en geïnstalleerd is, is het bij ons nog niet afgelopen. Wij voorzien uw medewerkers, collega’s of andere gebruikers van uw werkplek graag van gebruiksinformatie en/of zitinstructies. Na een aantal weken komen wij nogmaals bij u langs om te controleren of alles naar wens is zodat wij met een glimlach bij u terug mogen komen.

Dé interieurspecialist van Twente

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, u kunt ons telefonisch bereiken via 053-4836310, een mailtje sturen naar: info@schefferkantoorinrichting.nl of vul simpelweg het contactformulier hiernaast in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U bent ook van harte welkom op ons kantoor (op afspraak) in Enschede. Hier vertellen wij u graag, onder genot van een kopje koffie, meer over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden omtrent uw interieur.

Contact Formulier


Route vanuit Twente

U kunt ons vinden aan Capitool in Enschede. Als u richting Enschede rijdt kunt u de borden richting de universiteit van Twente volgen. Capitool is een zijstraat die grenst aan Auke Vleerstraat, de straat tegenover de hoofdingang van de universiteit. U vindt ons ter hoogte van nummer 50. Om te voorkomen dat u misschien voor een dichte deur staat adviseren wij u vooraf wel eerst contact op te nemen.

Sluit Menu
WhatsApp chat